sâmbătă, 18 decembrie 2010

Imi creez defensele..

Ultimele ore au fost grele. Am simtit melancolie, tristete si dezamagire totala. Totusi inca tind sa cred ca mai exista o persoana pura in lumea astea, un prieten adevarat pe care candva il voi intalni.
Oricat de mult am insista pe ideea ca nu vom mai suferi pentru altcineva, inima ne tradeaza mereu. Nu putem intotdeauna sa ne controlam starile si in special actiunile.
Am ajuns la concluzia ca situatia este foarte trista, dar cu toate astea nu a fost necesar sa ma auto-flagelez.
Tristete este atunci cand consideri ca cineva este diferit, dar apoi iti dai seama ca lucrurile nu stau chiar asa. Poate sunt putin nebuna, daca inca ma mai consider un om diferit de ceilalti intr-un mod bun, poate esuez cand cred ca voi mai gasi pe cineva care sa se respecte, cineva cu principii, o persoana care sa isi respecte opiniile cat si corpul.
Sunt diferita, iar lucrurile astea care se intampla atat de repede, ma socheaza..

3 comentarii:

 1. Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
  http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223

  RăspundețiȘtergere
 2. cu siguranta inca mai exista oamenii aceia despre care vorbesti,dar si cei care nu sunt asa cum ii credeai se pot schimba. Well, it's good to be different! Sa nu renunti niciodata sa cauti ceea ce doresti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu inceta niciodata sa cauti persoana care sa-ti fie pe plac in totaliate, intrucat acest lucru te motiveaza practic sa treci cu incredere peste fiecare zi!

  RăspundețiȘtergere