sâmbătă, 20 aprilie 2013

Avem timp..

            
           E atat de straniu cum spunem ca nu avem timp pentru nimic.. si totusi pentru distrugere mereu gasim o satisfactie de moment.. 
 Avem timp sa devenim oameni josnici, cat mai josnici.. avem chiar timp sa ne si  amuzam de faptul acesta.. Avem timp sa distrugem principii, sa cladim imperii pe minciuni.. 
Avem timp sa descurajam.. avem timp sa uram, sa aruncam priviri taioase si cuvinte ucigatoare. Avem timp sa mintim, sa barfim, sa ironizam, sa ne bucuram de raul altora. 
Avem atat de mult timp sa ne distram, sa ne cufundam in placeri trecatoare, avem timp sa alergam spre dezamagire, sa ne indreptam jos.. cat mai jos..
Avem timp sa ne batem joc de propria viata si de a celor din jur. Avem timp, atat de mult timp sa facem rau cu zambetul pe buze..  Avem timp sa judecam..
dar.. 
Cand ti-ai facut ultima data timp sa arunci un zambet in locul unei jigniri? Sa imbratisezi din inima in loc sa furi momentele de fericire ale altora? Sa vorbesti cu Dumnezeu, sa te uiti la sufletul tau, sa incurajezi un prieten, in loc sa te bucuri de caderea lui.. 

Tu cand ai sa iti acorzi timp sa te bucuri? Sa privesti la lucrurile marunte din jurul tau, sa privesti la soare, la flori, la ploaie, la oameni cu adevarat fericiti.. Sa iubesti sincer.. sa te bucuri de o plimbare, de o imbratisare, de o privire blanda.. sa oferi o bucurie de moment in locul unei clipe de neliniste..
Sa apreciezi..
Sa fii recunoscator..
Recunoscator pentru putinul care il detii TU!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu